Nieuws

Bouwen i.s.m. Erkend Afbouwbedrijf Bimmerman
2010-11-09


Stamhuis Bouwbedrijf werkt nauw samen met Bimmerman Afbouw en Interieur. Ook dit jaar is Bimmerman weer gecertificeerd als Erkend Afbouwbedrijf.

Een organisatie wordt jaarlijks gekeurd op zaken als beleid, personeel, administratie en klantvriendelijkheid. Vanwege de goede score in de voorgaande jaren wordt Bimmerman 2-jaarlijks getest. Dit jaar was het weer zover. Een controleur van ESA Plafond- en Wandkeur heeft het bedrijf doorgelicht. Zoals ook blijkt uit onze VCA certificering heeft Bimmerman de veiligheid op de bouw goed onder controle.


Gereedschap wordt structureel gekeurd, persoonlijke beschermingsmiddelen worden gebruikt en de werknemers krijgen regelmatig voorlichting over veilig werken. De administratie is op orde en Bimmerman werkt hard aan een structurele kwaliteitscontrole. Met de klant wordt tijdens de bouw overlegd over aanpassingen in het werk, zodat wensen direct ingewilligd kunnen worden. Onze kwaliteitsmanager controleert tijdens en na de projecten de kwaliteit van de in acht genomen procedures en het afgeleverde werk. De inspecteur was zeer tevreden over wat hij aantrof. Bimmerman mag zich de komende twee jaar weer een erkend afbouwbedrijf noemen.

Stamhuis Bouwbedrijf met 9 gecertificeerd!
2010-09-09


Hierbij willen wij jullie allen op de hoogte stellen van het heugelijke feit dat Stamhuis Bouwbedrijf naast de behaalde VCA** keuring, nu ook gecertificeerd is door Vloerkeur
 
Naar aanleiding van de controle heeft Stamhuis Bouwbedrijf het prachtige cijfer 9 gescoord en daar zijn we erg trots op!

Bergman Clinics te Naarden
2010-06-02


Bergman Clinics is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande zelfstandige klinieken op het gebied van cosmetische chirurgie van Nederland, met vestigingen in Bilthoven, Den Haag, Heerenveen, Amstelveen, Amsterdam en Naarden.

Vanaf zaterdag 9 januari is Bergman Clinics iedere zondag te zien in het RTL 4 programma 'Gewoon Mooier'. Presentatrice Vivian Slingerland bezoekt in acht afleveringen acht kandidaten die een kleine of ingrijpende cosmetische behandeling willen ondergaan.

In september 2009 is de Bergman kliniek begonnen met de verbouwing van het gebouw in Naarden. Dit pand heeft een totale bruto oppervlakte van ongeveer 9000 m2. Stamhuis Bouwbedrijf realiseert hier in samenwerking met Bimmerman binnen 19 werkweken een topprestatie door:
- het monteren van ruim 5.120 m2 hoogwaardig geisoleerde binnenwanden
- het plaatsen van ruim 6.200 m2 hoogwaardig akoestische systeemplafonds
- het monteren van meer dan 240 raam- en deurkozijnen
- het uitvoeren van ruim er in 1.600 m2 wandtegelwerk en diverse kleine ruimtes
Ook wordt er een speciale brandweer- en beddenlift gebouwd van wel 3 etages hoog. In geval van brand moet deze dienst doen als evacuatie middel. Tevens moeten meer dan 455 m2 bouwkundige stalen dakbeplating worden voorzien van 60 minuten brandwerende beplating en wordt er ruim 110 m2 gevelopppervlakte voorzien van 60 minuten branderende beglazing en puien.